Eetbar De Wagon - Reserveren - gedekte tafel

Reserveren

De Wagon is voorzien van een open keuken waarvandaan al onze gerechten worden geserveerd. In de Wagon hebben we drie mogelijkheden om te zitten. Zo kunt u voor twee personen een plekje aan onze comfortabele eetbar reserveren of wanneer u met meerdere personen bent een plekje in de originele oude coupe. Wanneer het weer het toelaat maken we graag gebruik van ons unieke perron. Een reservering volstaat voor het diner ook voor een plekje buiten.

Tijdens het diner werken we met twee vertrekmomenten. U kunt reserveren voor de eerste rit. Deze vertrekt tussen 17.00 en 18:15 (exacte tijd mag u uiteraard zelf bepalen) en komt aan op de bestemming rond 19.45 of de tweede rit welke vertrekt om 20.00 en welke nog overgaat in het nachtnet om daarna eventueel nog heerlijk na te borrelen.

Reserveer hier onder direct u rit of bel voor een plekje naar: 013 203 5051

EETBAR

Eetbar De Wagon - bar zitplaatsen

Plek aan de comfortabele bar waarvandaan u zicht heeft op de open keuken. De meeste plaatsen zijn geschikt voor twee personen.

Coupé

Eetbar De Wagon - reserveren - zitplaatsen coupé

In dit deel van De Wagon waant u zich in 1930. Op de authentieke banken hebben we plekken geschikt voor 4 personen. Mocht u met meer personen willen komen raden we u aan even te bellen zodat we twee banken naast elkaar kunnen reserveren.

Treinstel

Eetbar De Wagon - reserveren - treinstel en terras

Treinstel - Voor groepen (t/m 45 personen) hebben wij een aparte ruimte in een los treinstel. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reserveer uw Eetbar rit