Reserveren

De Wagon is voorzien van een open keuken waarvandaan al onze gerechten worden geserveerd. In de Wagon hebben we drie mogelijkheden om te zitten. Zo kunt u een plekje aan onze comfortabele eetbar, het prachtige treinstel of een plekje in de originele oude coupe reserveren. Wanneer het weer het toelaat maken we graag gebruik van ons unieke perron / terras. Op ons grote terras (200 m2) hebben we voldoende ruimte om heerlijk te genieten van een lekker hapje en drankje. Heb je een reservering voor binnen gemaakt dan reserveren wij ook een plek op ons terras voor jullie. Zodat er heerlijk met mooi weer buiten gegeten kan worden.

 

Reisinformatie voor zondag t/m donderdag: Tijdens het diner werken we niet met vertrekmomenten. U kunt zelf bepalen hoe laat u wilt arriveren.

Reisinformatie voor vrijdag & zaterdag: Tijdens het diner werken we met twee vertrekmomenten. U kunt reserveren voor de eerste rit. Deze vertrekt tussen 16.00 en 18:00 (exacte tijd mag u uiteraard zelf bepalen) en komt aan op de bestemming rond 19.30/19.45 of de tweede rit welke vertrekt vanaf 20.00 (exacte tijd mag u uiteraard zelf bepalen) en gaat eventueel over in het nachtnet 😉

 

Reserveer hier onder direct u rit of bel voor een plekje naar: 013 203 5051

 

EETBAR

Groepen2-Houtloods-Wagon-nieuwe-inrichting-2020-foto-credits-Edwin-de-Leeuw-3

Plek aan de comfortabele bar waarvandaan u zicht heeft op de open keuken. De meeste plaatsen zijn geschikt voor 2 personen 

Coupé

foto-liggend-coupe-Eetbar-de-Wagon-Tilburg

In dit deel van De Wagon waant u zich in 1930. Op de authentieke banken hebben we plekken geschikt voor 2 -4 personen. Mocht u met meer personen willen komen raden we u aan even te bellen zodat we twee banken naast elkaar kunnen reserveren. 

Treinstel

Groepen2-Houtloods-Wagon-nieuwe-inrichting-2020-foto-credits-Edwin-de-Leeuw-1

Deze prachtige ruimte bevindt zich in een Nederlandse trein uit 1900.  Deze ruimte beschikt over tafels die geschikt zijn vanaf 2 personen t/m 24 personen. 

Groepen - Deze trein is ook exclusief af te huren voor private dining, vergaderingen en borrels t/m 50 personen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reserveer uw Eetbar rit

nl_NL