Reserveren

De Wagon is voorzien van een open keuken waarvandaan al onze gerechten worden geserveerd. In de Wagon hebben we drie mogelijkheden om te zitten. Zo kunt u een plekje aan onze comfortabele eetbar, het prachtige treinstel of een plekje in de originele oude coupe reserveren. Wanneer het weer het toelaat maken we graag gebruik van ons unieke perron. Het is mogelijk om een tafel te reserveren. Al is het natuurlijk ook leuk om spontaan de trein te pakken! Een reservering volstaat ook voor een plekje buiten. 

Extra reisinformatie voor vrijdag en zaterdag: Tijdens het diner op vrijdagen en zaterdagen werken we met twee vertrekmomenten. U kunt reserveren voor de eerste rit. Deze vertrekt tussen 17.00 en 18:00 (exacte tijd mag u uiteraard zelf bepalen) en komt aan op de bestemming rond 19.45 of de tweede rit welke vertrekt om 20.00 en welke nog overgaat in het nachtnet om daarna eventueel nog heerlijk na te borrelen. 

Reserveer hier onder direct u rit of bel voor een plekje naar: 013 203 5051

 

EETBAR

Groepen2-Houtloods-Wagon-nieuwe-inrichting-2020-foto-credits-Edwin-de-Leeuw-3

Plek aan de comfortabele bar waarvandaan u zicht heeft op de open keuken. De meeste plaatsen zijn geschikt voor 2 personen.

Coupé

Eetbar De Wagon - reserveren - zitplaatsen coupé

In dit deel van De Wagon waant u zich in 1930. Op de authentieke banken hebben we plekken geschikt voor 4 personen. Mocht u met meer personen willen komen raden we u aan even te bellen zodat we twee banken naast elkaar kunnen reserveren.

Treinstel

Groepen2-Houtloods-Wagon-nieuwe-inrichting-2020-foto-credits-Edwin-de-Leeuw-1

Deze prachtige ruimte bevindt zich in een Nederlandse trein uit 1900.  Deze ruimte beschikt over tafels die geschikt zijn vanaf 2 personen tot 26 personen.

Groepen - Deze trein is ook exclusief af te huren voor private dining, vergaderingen en borrels (t/m 55 personen). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reserveer uw Eetbar rit