Eetbar De Wagon - Reserveren - gedekte tafel

Reserveren

De Wagon is voorzien van een open keuken waarvandaan al onze gerechten worden geserveerd. In de Wagon hebben we drie mogelijkheden om te zitten. Zo kunt u een plekje aan onze comfortabele eetbar reserveren of een plekje in de originele oude coupe. Wanneer het weer het toelaat maken we graag gebruik van ons unieke perron. Een reservering volstaat ook voor een plekje buiten.

Extra reisinformatie: Tijdens het diner op vrijdagen en zaterdagen werken we met twee vertrekmomenten. U kunt reserveren voor de eerste rit. Deze vertrekt tussen 17.00 en 18:15 (exacte tijd mag u uiteraard zelf bepalen) en komt aan op de bestemming rond 19.45 of de tweede rit welke vertrekt om 20.00 en welke nog overgaat in het nachtnet om daarna eventueel nog heerlijk na te borrelen. 

Reserveer hier onder direct u rit of bel voor een plekje naar: 013 203 5051

KERSTMENU

Bij De Wagon serveren we 1e en 2e kerstdag een heerlijk menu en jij kunt erbij zijn. Het menu is een samenwerking tussen ons restaurant De Houtloods en Eetbar De Wagon. Zie hieronder de dienstregeling die we deze feestelijke dagen hanteren:

De 1e rit (lunch) start rond 13.30 uur en duurt tot 17.00 uur. En hier is een mogelijkheid voor een 4 of 5 gangen menu.
vier gangen menu á 47,50 euro p.p. excl. drank (incl. brood en barsnack/amuse)
vijf gangen menu á 57,50 euro p.p. excl. drank (incl. brood en barsnack/amuse)

De 2e rit (diner) start om 19.00 uur en is tevens de laatste rit, en bestaat uit een zes gangen menu á 65 euro p.p. excl. drank (incl. brood en barsnack/amuse)

Je kunt een plekje reserveren in een van onze sfeervolle coupe's of in het treinstel. Deze prachtige ruimte (treinstel) bevindt zich in een Nederlandse trein uit 1900.  Deze ruimte beschikt over tafels die geschikt zijn vanaf 2 personen tot 26 personen.

MENU

Amuses
Brood met vadouvan boter, olijfolie en zout

Oester, shiso, en dashi

○○

*Langoustine, earl grey, kombucha*

○○○

Coquille van de grill met zwarte knoflooksalsa en haricot vert
○○○○

Wildzwijn wang met kastanje, gerookte hollandaise, aardappel

○○○○○

Oven gebraden eend met koolsoorten en knollen

○○○○○○

Pijnboompit parfait, chocolade cake en kaneel

4 gangen: amuses, brood, oester, coquille, wildzwijn, parfait
5 gangen: amuses, brood, oester, coquille, wildzwijn, eend, parfait
6 gangen: amuses, brood, oester, langoustine, coquille, wildzwijn, eend, parfait

EETBAR

Eetbar De Wagon - bar zitplaatsen

Plek aan de comfortabele bar waarvandaan u zicht heeft op de open keuken. De meeste plaatsen zijn geschikt voor 2 personen.

Coupé

Eetbar De Wagon - reserveren - zitplaatsen coupé

In dit deel van De Wagon waant u zich in 1930. Op de authentieke banken hebben we plekken geschikt voor 4 personen. Mocht u met meer personen willen komen raden we u aan even te bellen zodat we twee banken naast elkaar kunnen reserveren.

Treinstel

Eetbar De Wagon - reserveren - treinstel en terras

Deze prachtige ruimte bevindt zich in een Nederlandse trein uit 1900.  Deze ruimte beschikt over tafels die geschikt zijn vanaf 2 personen tot 26 personen.

Groepen - Deze trein is ook exclusief af te huren voor private dining, vergaderingen en borrels (t/m 55 personen). Neem contact op voor de mogelijkheden.

Reserveer uw Eetbar rit