WAGON CADEAU

Geef iemand een heerlijk reisje cadeau! We hebben diverse cadeau mogelijkheden. Er zijn beschikbare cadeaubonnen die een vast bedrag vertegenwoordigen, cadeaubonnen met een vrij in te vullen bedrag en cadeaubonnen die gelijk staan aan hele toffe arrangementen. De cadeaubonnen die een arrangement vertegenwoordigen zijn voor twee personen.

Betaling van deze bonnen gaat rechtsreeks via de webshop. Naast onze digitale bonnen is het ook mogelijk om een bon af te halen in ons restaurant. Deze zijn beschikbaar tegen elk gewenst bedrag en ze worden voorzien van een leuke cadeauverpakking

 

VERZILVEREN

Wanneer je online een tafel reserveert kun je bij ‘extra” het bonnummer en validatie toevoegen, op deze manier wordt het cadeau automatisch gekoppeld aan de reservering. Bonnen die in het restaurant zijn aangeschaft kunnen meegenomen worden tijdens het bezoek. Dit hoeft van te voren niet gemeld te worden bij de reservering.

ARRANGEMENTEN

EETBAR DE WAGON

OM EVEN TE ONTSPOREN

De Wagon is een eetcafé voor foodlovers dat zich bevindt in een treinstel uit 1930 tegenover de noordzijde van het station in Tilburg. Met de Wagon willen we een spoor achterlaten. Of dit nu een herinnering is aan het eten dat we serveren, de unieke eigen wijnen die we schenken of de beleving die we achterlaten. We geloven in creativiteit waarbij het geoorloofd is te ontsporen!

LUNCH VOOR TWEE

DIT CADEAU BESTAAT UIT:

Een lunchgerecht en een gebakje naar keuze inclusief 2 consumpties p.p. Keuze uit koffie, thee of een frisje.

BORREL VOOR TWEE

DIT CADEAU BESTAAT UIT:

Plateau luxe barsnacks.

Bestaande uit diverse heerlijke snacks om samen te delen.

Dit arrangement is inclusief twee consumpties per persoon uit het gehele assortiment m.u.v. sterke drank (likeuren, whiskey en cocktails).

DINER VOOR TWEE

DIT CADEAU BESTAAT UIT:

Wagon mousserende wijn

Drie gangen keuze menu inclusief brood en aardappelwedges.

Bij het voorgerecht en hoofdgerecht is er een keuze uit een vis, vlees en vegetarisch gerecht. Als nagerecht serveren we een zoet dessert. 

Één fles huiswijn Wagon rood, wit of rosé

Koffie of Thee 

Heeft u een allergie?

Meld het ons, en wij zorgen voor dezelfde treinreis!

nl_NL